100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D 120PK
Bouwjaar 10.2005 - 12.2009

Remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D kopen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV MAXUS Bestelwagen komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Zachte remblokken

Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remblokken monteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Fading ontstaat door te warme remblokken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV past. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.