100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D 95PK
Bouwjaar 02.2005 - 12.2008

Remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Remblokken LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D kopen

Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Elke LDV MAXUS Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan.

Remblokken monteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de LDV dealer of de onderdelen passen op uw auto.