100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV FREIGHT ROVER SHERPA Open laadbak/ Chassis 2.5 D 69PK
Bouwjaar 07.1984 - 03.1989

Remblokken LDV FREIGHT ROVER SHERPA Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV FREIGHT ROVER SHERPA Open laadbak/ Chassis 2.5 D.

Zachte remblokken

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Remblokken LDV FREIGHT ROVER SHERPA Open laadbak/ Chassis kopen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.