WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LAND ROVER

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Zachte remblokken

Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen.

Remblokken auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd.