100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA YPSILON 1.3 JTD 70PK
Bouwjaar 10-2003 - 12-2011

Remblokken LANCIA YPSILON 1.3 JTD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken LANCIA YPSILON 1.3 JTD kopen

Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA YPSILON past. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de LANCIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Zachte remblokken

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF StabilisatorstangenIVECO RemblokkenLINCOLN Remcilinders. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.