100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA PHEDRA 3.0 V6 204PK
Bouwjaar 09-2002 - 11-2010

Remblokken LANCIA PHEDRA 3.0 V6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

De auto kan naar links of rechts trekken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA PHEDRA 3.0 V6 past. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO.

Remblokken LANCIA PHEDRA kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemklauwenMASERATI DraagarmenLANCIA Stuurkogels. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Zachte remblokken

Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA komen. Remblokken moeten tijdig vervangen worden.