WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA PHEDRA 2.2 JTD 128PK
Bouwjaar 09-2002 - 11-2010

Remblokken LANCIA PHEDRA 2.2 JTD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Remblokken LANCIA PHEDRA 2.2 JTD kopen

Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA PHEDRA past. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.

Zachte remblokken

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC StuurkogelsROVER RemcilindersKIA Remschoenen. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen.