100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA DELTA I 2.0 16V HF Evo Integrale 205
Bouwjaar 06.1991 - 01.1994

Remblokken LANCIA DELTA I (831_) 2.0 16V HF Evo Integrale

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LANCIA DELTA I (831_) 2.0 16V HF Evo Integrale

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Harde remblokken

Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA DELTA I (831_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg.

Remblokken LANCIA kopen

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNDODGEPLYMOUTHHONDAHYUNDAI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.