WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAMBORGHINI
Gekozen auto:LAMBORGHINI GALLARDO 5.0 500PK
Bouwjaar 08-2003 - tot heden

Remblokken LAMBORGHINI GALLARDO 5.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAMBORGHINI GALLARDO 5.0. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem.

Remblokken LAMBORGHINI GALLARDO kopen

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Zachte remblokken

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de LAMBORGHINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.