WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LAMBORGHINI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remblokken monteren

Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Remblokken LAMBORGHINI kopen

Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.