100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA SAMARA Sedan 1300 63
Bouwjaar 05.1990 - 08.1999

Remblokken LADA SAMARA Sedan 1300

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA SAMARA Sedan 1300, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA SAMARA Sedan komen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Remblokken monteren

Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. De auto moet een korte remweg hebben. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER WiellagersVAUXHALL RemcilindersCHRYSLER Remblokken.

Remblokken LADA kopen

Je kunt bij ons betalen via {LIST} De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.