WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SHUMA II 1.8 114PK
Bouwjaar 04-2003 - 08-2004

Remblokken KIA SHUMA II 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remblokken KIA SHUMA II 1.8 kopen

Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA SHUMA II komen.

Zachte remblokken

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remblokken moeten tijdig vervangen worden. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.