WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA JOICE 2.0 120PK
Bouwjaar 09-2001 - tot heden

Remblokken KIA JOICE 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken KIA JOICE 2.0 kopen

Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA JOICE past. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Zachte remblokken

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw KIA.

Remblokken monteren

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.