100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CERATO Hatchback 2.0 143PK
Bouwjaar 03-2004 - 05-2007

Remblokken KIA CERATO Hatchback 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zachte remblokken

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Wij controleren altijd bij de KIA CERATO Hatchback 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken KIA CERATO Hatchback kopen

Te warme remmen is vaak een lange remweg. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA past. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.