100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CERATO Hatchback 1.6 105PK
Bouwjaar 07-2004 - tot heden

Remblokken KIA CERATO Hatchback 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de KIA CERATO Hatchback 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remblokken KIA CERATO Hatchback kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG ABS sensorenBUICK WielnavenPORSCHE Stabilisatorstangen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Zachte remblokken

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.