WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CARENS II MPV 1.6 105PK
Bouwjaar 07-2002 - tot heden

Remblokken KIA CARENS II MPV 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA CARENS II MPV 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA CARENS II MPV komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zachte remblokken

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme.

Remblokken KIA kopen

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.