100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 65 C 14 136PK
Bouwjaar 09-2004 - 04-2006

Remblokken IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 65 C 14

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remblokken IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 65 C 14 kopen

Wij controleren altijd bij de IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Zachte remblokken

Abs wordt in werking gezet door sensoren. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De auto moet een korte remweg hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637