100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TROOPER I 2.2 D 4WD 53PK
Bouwjaar 05-1984 - 12-1989

Remblokken ISUZU TROOPER I 2.2 D 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken ISUZU TROOPER I 2.2 D 4WD kopen

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.

Remblokken monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ISUZU TROOPER I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Zachte remblokken

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER StuurkogelsALFA ROMEO SpoorstangVOLVO Stabilisatorstangen.