WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TROOPER I Terreinwagen open 2.2 D 4x4 53PK
Bouwjaar 05-1984 - 07-1989

Remblokken ISUZU TROOPER I Terreinwagen open 2.2 D 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Remblokken ISUZU TROOPER I Terreinwagen open 2.2 D 4x4 kopen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Elke ISUZU TROOPER I Terreinwagen open heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto.

Remblokken monteren

Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA StabilisatorstangenSAAB DraagarmenLAND ROVER Wiellagers. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Rofren, Pagid en Bendix