WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU MU 2.6 4x4 121PK
Bouwjaar 02-1989 - 07-1994

Remblokken ISUZU MU 2.6 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer.

Remblokken ISUZU MU 2.6 4x4 kopen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI DraagarmenLANCIA RemschoenenBMW Spoorstang. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Remblokken monteren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.