100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI XG 350 197PK
Bouwjaar 10-2002 - 12-2005

Remblokken HYUNDAI XG 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI XG 350, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI WielnavenROVER RemklauwenMASERATI Fuseekogels. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Zachte remblokken

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI XG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Remblokken HYUNDAI kopen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.