100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GALLOPER I 3.0 V6 141PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1998

Remblokken HYUNDAI GALLOPER I 3.0 V6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.

Remblokken monteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Ieder voertuig heeft een andere remweg. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Remblokken HYUNDAI GALLOPER I 3.0 V6 kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI GALLOPER I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW FuseekogelsPEUGEOT WiellagersMG Remklauwen.