WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD intercooler 95PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1998

Remblokken HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD intercooler

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remblokken monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD intercooler, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Remblokken HYUNDAI GALLOPER I kopen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ATE, Pagid, Bosch en TRW