100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD 85PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1998

Remblokken HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remblokken HYUNDAI GALLOPER I kopen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.