100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ACCENT II Sedan 1.6 105PK
Bouwjaar 12-2002 - 11-2005

Remblokken HYUNDAI ACCENT II Sedan 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken HYUNDAI ACCENT II Sedan 1.6 kopen

Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI ACCENT II Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER WiellagersDAIHATSU RemslangenHONDA Stabilisatorstangen. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De auto moet een korte remweg hebben.