100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ACCENT II Sedan 1.5 90PK
Bouwjaar 01-2000 - 11-2005

Remblokken HYUNDAI ACCENT II Sedan 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI ACCENT II Sedan 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemblokkenLDV RemklauwenSMART Remcilinders. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI ACCENT II Sedan komen.

Remblokken HYUNDAI kopen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.