100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA INTEGRA Hatchback 1.5 86PK
Bouwjaar 10-1985 - 08-1989

Remblokken HONDA INTEGRA Hatchback 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij controleren altijd bij de HONDA INTEGRA Hatchback 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken HONDA INTEGRA Hatchback kopen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.

Zachte remblokken

Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Trillende remmen komt vaak door overbelasting.