WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CITY Sedan 1.5 i-VTEC 120PK
Bouwjaar 02-2009 - heden

Remblokken HONDA CITY Sedan (GM2, GM3) 1.5 i-VTEC

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken HONDA CITY Sedan (GM2, GM3) 1.5 i-VTEC

Fading ontstaat door te warme remblokken. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed.

Harde remblokken

Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen.

Remblokken HONDA CITY Sedan (GM2, GM3) kopen

Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOLINCOLNDAFDACIA.