WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VII 2.4 Vtec E 170PK
Bouwjaar 06-2006 - 01-2008

Remblokken HONDA ACCORD VII 2.4 Vtec E

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken HONDA ACCORD VII 2.4 Vtec E kopen

Demonteren van een wiel moet als eerste. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA ACCORD VII.

Zachte remblokken

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remblokken moeten tijdig vervangen worden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remblokken monteren

Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK StuurkogelsISUZU FuseekogelsMINI Remblokken.