WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VII 2.4 180PK
Bouwjaar 01-2008 - 09-2012

Remblokken HONDA ACCORD VII 2.4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken HONDA ACCORD VII 2.4 kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemklauwenCHEVROLET RemblokkenJAGUAR Remcilinders. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de HONDA ACCORD VII dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remblokken monteren

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.