100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD V Coupé 2.0 136PK
Bouwjaar 09-1993 - 12-1997

Remblokken HONDA ACCORD V Coupé 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Te warme remmen is vaak een lange remweg.

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA ACCORD V Coupé 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA ACCORD V Coupé.

Remblokken HONDA kopen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.