WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 2.4 TDE 125PK
Bouwjaar 07-2001 - 05-2006

Remblokken FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 2.4 TDE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.

Remblokken FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 2.4 TDE kopen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Elke FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Remblokken monteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD.