100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bus 2.4 TDCi 137PK
Bouwjaar 03-2004 - 05-2006

Remblokken FORD TRANSIT Bus 2.4 TDCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de FORD TRANSIT Bus 2.4 TDCi dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remblokken FORD TRANSIT Bus kopen

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI ABS sensorenLINCOLN RemblokkenDACIA Stuurkogels. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.