100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 2.4 TDE 115PK
Bouwjaar 03-2004 - 05-2006

Remblokken FORD TRANSIT Bestelwagen 2.4 TDE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Elke FORD TRANSIT Bestelwagen 2.4 TDE heeft een eigen VIN-nummer. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT FuseekogelsHONDA RemblokkenSAAB Wiellagers.

Remblokken FORD TRANSIT Bestelwagen kopen

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Zachte remblokken

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe veren. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer.