WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 2.4 TDCi 137PK
Bouwjaar 03-2004 - 05-2006

Remblokken FORD TRANSIT Bestelwagen 2.4 TDCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken FORD TRANSIT Bestelwagen 2.4 TDCi kopen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de FORD TRANSIT Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER FuseekogelsMAZDA WiellagersBMW Remtrommels. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.

Zachte remblokken

Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.