100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS Turnier 2.0 95PK
Bouwjaar 08-1976 - 07-1979

Remblokken FORD TAUNUS Turnier 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken FORD TAUNUS Turnier 2.0 kopen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Remblokken monteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemblokkenPEUGEOT DraagarmenINFINITI Remklauwen.

Zachte remblokken

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD TAUNUS Turnier past.