WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS Turnier 2.0 87PK
Bouwjaar 12-1975 - 07-1976

Remblokken FORD TAUNUS Turnier 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TAUNUS Turnier 2.0 komen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Zachte remblokken

Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remblokken FORD TAUNUS Turnier kopen

Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.