WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4 146PK
Bouwjaar 08-1982 - 12-1986

Remblokken FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4 komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI SpoorstangMASERATI RemcilindersVW VOLKSWAGEN Handremkabels. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Remblokken monteren

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke FORD SIERRA Turnier heeft een eigen VIN-nummer. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.

Remblokken FORD kopen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden.