100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4 143PK
Bouwjaar 08-1982 - 12-1986

Remblokken FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4 kopen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Schuine kanten zijn tegen het piepen.

Zachte remblokken

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD SIERRA Turnier past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Remblokken monteren

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.