100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 2.8 i XR 4x4 146PK
Bouwjaar 09-1983 - 12-1986

Remblokken FORD SIERRA Hatchback 2.8 i XR 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken FORD SIERRA Hatchback 2.8 i XR 4x4 kopen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemcilindersPONTIAC SpoorstangOPEL Remtrommels.

Remblokken monteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Elke FORD SIERRA Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD.