WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GT 5.4 500PK
Bouwjaar 06-2003 - 12-2006

Remblokken FORD GT 5.4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken achterzijde

Remblokken FORD GT 5.4 kopen

Elke FORD GT heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Remblokken monteren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Zachte remblokken

Demonteren van een wiel moet als eerste. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.