100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA Turnier 2.0 87PK
Bouwjaar 08-1977 - 07-1979

Remblokken FORD GRANADA Turnier 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ WiellagersBMW RemklauwenIVECO Handremkabels.

Remblokken FORD GRANADA Turnier 2.0 kopen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg.

Remblokken monteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.