WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA Turnier 2.0 95PK
Bouwjaar 01-1976 - 07-1977

Remblokken FORD GRANADA Turnier 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Wij controleren altijd bij de FORD GRANADA Turnier 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto.

Remblokken monteren

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD GRANADA Turnier, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken FORD kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER WiellagersDAIHATSU RemslangenLANCIA Draagarmen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg.