WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA 2.0 99PK
Bouwjaar 01-1975 - 12-1975

Remblokken FORD GRANADA 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG WielnavenCITROEN RemklauwenALFA ROMEO Stuurkogels.

Remblokken FORD GRANADA 2.0 kopen

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD GRANADA komen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken.

Remblokken monteren

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.