WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FUSION 1.4 TDCi 68PK
Bouwjaar 08-2002 - 12-2012

Remblokken FORD FUSION 1.4 TDCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.

Zachte remblokken

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Fading ontstaat door te warme remblokken.

Remblokken FORD FUSION 1.4 TDCi kopen

Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig.