WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS Turnier ST170 173PK
Bouwjaar 08-2002 - 11-2004

Remblokken FORD FOCUS Turnier ST170

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Elke FORD FOCUS Turnier ST170 heeft een eigen VIN-nummer. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Remblokken monteren

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD FOCUS Turnier. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Remblokken FORD kopen

Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW ABS sensorenMINI StabilisatorstangenFERRARI Wielnaven. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.