WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS Turnier 1.8 TDCi 100PK
Bouwjaar 08-2002 - 11-2004

Remblokken FORD FOCUS Turnier 1.8 TDCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Fading ontstaat door te warme remblokken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remblokken FORD FOCUS Turnier 1.8 TDCi kopen

Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD FOCUS Turnier past. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Remblokken monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Een noodstop kan men beter vermijden. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage.