100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS Sedan 1.8 TDCi 100PK
Bouwjaar 08-2002 - 11-2004

Remblokken FORD FOCUS Sedan 1.8 TDCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken FORD FOCUS Sedan 1.8 TDCi kopen

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.

Remblokken monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.

Zachte remblokken

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elke FORD FOCUS Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.