WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS ST170 173PK
Bouwjaar 03-2002 - 11-2004

Remblokken FORD FOCUS ST170

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Remblokken FORD FOCUS ST170 kopen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Elke FORD FOCUS heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Zachte remblokken

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemschijvenMINI RemtrommelsCHEVROLET Remklauwen.