100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS 1.8 TDCi 100PK
Bouwjaar 08-2002 - 11-2004

Remblokken FORD FOCUS 1.8 TDCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FOCUS 1.8 TDCi komen. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.

Zachte remblokken

Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Remblokken FORD FOCUS kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Ieder voertuig heeft een andere remweg.